MØT UKMEREN 2019

"Møt UKMeren" er et nytt konsept der UKM media og unge arrangører reiser rundt i Hordaland fylke og møter deltakere der de er fra!

«Møt UKMeren» er en serie om UKMs mange talenter rundt om i fylket, laget av UKMs deltakere selv! Det er snakk om 4 intervjuer med en bonusvideo, som blir publisert for hver onsdag kl 16:00 som går, på UKM Hordalands nye Youtube kanal

Du kan se alle filmene i denne spillelisten etter hvert som de kommer ut.

UKM Media-deltaker Øyvind Nyborg står bak ideen, og var i utgangspunktet sterkt inspirert av Ylvis sin serie «Norges Herligste». Hele poenget med denne miniserien er å løfte opp og vise frem forskjellige typer talenter fra hele fylket slik at alle kan få glede av det.

«Vi prøvde å ha så stor variasjon i lokasjon og talent som mulig, og det har vært en fantastisk opplevelse.»

Nyborg har selv stått bak mye av arbeidet og utstyret, og har reist rundt til flere kommuner, Øygarden, Vaksdal, Husnes og Voss, og filmet intervjuer i tett samarbeid med lokale arrangører og UKM Media. «Vi har forsøkt å inkludere så mange UKM deltakere som mulig i prosessen. Dette hadde ikke vært mulig uten den positive holdningen til fylkeslederne, som gikk med på å dekke reiseutgifter, og de mange deltakerne som har vært positive, engasjerte og velvillige hele veien, til tross for forsinkelser, forsovelser, tekniske problemer og det som er.»

Dette har vært omtalt som et «pioneer» prosjekt, og er første gang noe slikt er gjennomført i Hordaland. Nyborg håper på at et slikt prosjekt kan utføres neste år også!

Øyvind Nyborg
Film og regi