Gjetøy (15) og Lasse (14) (også Bolli(14)) (Knoll og Tott)

Gjetøy(Tobias) og Lasse(Lars) ble med fordi det er god stemning, trivelig opplegg og ville ikke si nei til hun søte dama, Lasse(Lars) er ute av intervjuet, Lasse(Bolli) er inne i intervjuet igjen, (meg) «E dåkkår redd eller stressa» «Ja te

Gjetøy(Tobias) og Lasse(Lars) ble med fordi det er god stemning, trivelig opplegg og ville ikke si nei til hun søte dama, Lasse(Lars) er ute av intervjuet, Lasse(Bolli) er inne i intervjuet igjen, (meg) «E dåkkår redd eller stressa» «Ja te redd» (meg) «Så kossn møttes dåkkår» «Vi møttes i barnehagen, trur året va 2009, da i kom inn grinna så møtte i to tvillinga i like kleå åså spurte Sivert/Lasse(Bolli) om vi sku bli bestevænna, i sæner år så va det allti kamp om en rø monster sykkel, bægge åt mark å sia den dag he vi hatt mark i ræva»

Bilde og tekst Sigrun Magnussen Sylte