Workshop 15 januar: Bli bedre på scena

Velkommen til gratis UKM-workshop, tirsdag 15. januar kl 14:00 i kultursalen på AKSET kultur- og skolesamfunn.

Velkommen til gratis UKM-workshop, tirsdag 15. januar kl 14:00 i kultursalen på AKSET kultur- og skolesamfunn. Målgruppe: Ungdom 13-20 år (også for de som i utgangspunktet ikke har tenkt å melde seg på UKM). PS: Påmelding ikke nødvendig – bare møt opp 🙂

Bli bedre på scena!
Dersom du ønsker deg trygghet, tilstedeværelse og utstråling på scena, er denne workshopen for deg! Vi gjennomgår alt fra hvordan du takler nerver og sceneskrekk, hva du kan gjøre for å ikke være stiv og unaturlig når det er litt nerver i sving, til hvordan du fanger publikums oppmerksomhet og underbygger det musikalske med måten du formidler på.

Instruktør for workshopen er Kaja Løvdal, som til vanlig jobber som scenecoach og konsertdesigner i Trondheim. Hun veileder sangere, kor, musikere og artister i hvordan de bruker blikkontakt, kroppsspråk og scene for å kommunisere med publikum. Hun har holdt «Bli bedre på scena»-foredrag om sceneferdigheter for blant annet Trondheim Calling, Tempo og Jazzfest Ung.