TORVASTAD SKOLE OG KULTURSENTER

Lør 15. feb kl. 13 - 17

Påmeldingen er åpen

Fristen går ut mandag 10. februar kl. 23:59

Har du allerede startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Start påmelding

Torvastad Skole og Kultursenter

Kontaktpersoner for UKM lokalmønstring Karmøy

Roger Pedersen

Kulturhusleder Norheim

911 61 540
rpe01@karmoy.kommune.no

ER DU UNGDOM MELLOM 13 OG 20 ÅR?

Kom igjen å bli med på UKM lokal-mønstring! En super mulighet å få vist fram sine ferdigheter og kunstuttrykk, enten fra scenen eller på kunstutstillingen! Og kommer du blant de beste, blir du videresendt til fylkes-mønstringen. Hvis du spiller i band, trio, duo eller synger og spiller solo, synger solo eller med andre med playback, spiller instrument uten vokal, danser, mimer, forfatter og leser egen lyrikk, spiller teater, revy, standup, holder på med ny-sirkus, mimer, sjonglering, trylling, maling, tegning, litografi, film, foto, ny kunstart, har lyst å være konferansier  m.m,  ja da BØR du absolutt bli med på UKM! Det er bare fantasien som begrenser hva DU har lyst og kan å bidra med!

UKM arrangeres på Torvastad skole og kultursenter lørdag 15.februar 2020, mellom kl.13 - 17.00

Påmelding er innen mandag 10.februar 2020. Enkelt å melde seg på. Nå når du nå er inne på www.ukm.no, trykk på "Der du bor", så blir du guidet på en enkel og grei måte.  Har du allikevel spørsmål om påmelding eller generelt om UKM, så nøl ikke med å kontakte kommunekontaktene. Mail og mobilnummer finner du på ukm-sidene under Karmøy. DETTE BLIR KJEMPEGØY, SÅ MELD DEG PÅ SNAREST MULIG!

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer