UKM KARMØY ER ÅPEN FOR PÅMELDING!

ER DU UNGDOM MELLOM 13 OG 20 ÅR? Da bør du melde deg på og bli med på UKM lokal-mønstring! Dette er en alle tiders mulighet å få vist fram sine ferdigheter og kunstuttrykk, enten fra scenen eller på kunstutstillingen! Og kommer

ER DU UNGDOM MELLOM 13 OG 20 ÅR?

Da bør du melde deg på og bli med på UKM lokal-mønstring! Dette er en alle tiders mulighet å få vist fram sine ferdigheter og kunstuttrykk, enten fra scenen eller på kunstutstillingen!

Og kommer du blant de beste, blir du videresendt til fylkes-mønstringen.

Hvis du spiller i band, trio, duo eller synger og spiller solo, synger solo eller med andre med playback, spiller instrument uten vokal, danser, mimer, forfatter og leser egen lyrikk, spiller teater, revy, standup, holder på med ny-sirkus, mimer, sjonglering, trylling, maling, tegning, litografi, film, foto, ny kunstart, har lyst å være konferansier  m.m,  ja da BØR du absolutt bli med på UKM!

Det er bare fantasien som begrenser hva DU har lyst og kan å bidra med!

UKM arrangeres på Torvastad skole og kultursenter lørdag 16.februar 2019, mellom kl.13 – 17.00

Påmelding er innen mandag 11.februar 2019.

Påmeldingen er veldig enkel. Nå når du nå er inne på www.ukm.no, trykk på «Der du bor», så blir du guidet på en lettfattelig og enkel måte. 

Har du allikevel spørsmål om påmelding eller generelt om UKM, så nøl ikke med å kontakte kommunekontaktene. Mail og mobilnummer finner du på ukm-sidene under Karmøy.

-KOM IGJEN, MELD DEG PÅ ALLEREDE I DAG-

Kurt Magne Johansen
UKM kontakt