NÅ KAN DU MELDE DEG PÅ TIL UKM Karmøy lokalmønstring

Hei til ungdom mellom 13-20 år! MELD DEG PÅ UKM OG VIS FRAM FERDIGHETER DINE INNEN SCENEOPPTREDEN, ELLER PÅ KUNSTUTSTILLINGEN!  Hvis du spiller i band, trio, duo, synger og spiller solo, synger sammen med andre eller solo til playback, spiller instrument uten

Hei til ungdom mellom 13-20 år!

MELD DEG PÅ UKM OG VIS FRAM FERDIGHETER DINE INNEN SCENEOPPTREDEN, ELLER PÅ KUNSTUTSTILLINGEN! 

Hvis du spiller i band, trio, duo, synger og spiller solo, synger sammen med andre eller solo til playback, spiller instrument uten vokal, holder på med revy, standup, teater, trylling, sjonglering, danser alene eller med andre, forfatter og leser egen lyrikk, holder på med ny-sirkus, miming, figurativ kunst, maling, litografi, tegning, lager film, fotograferer, eller holder på med nye utrykk enten på scene eller for utstilling. Ja da bør du absolutt melde deg på til UKM. Det er bare fantasien som begrenser hva du kan gjøre!

Lokalmønstringen blir arrangert på Torvastad skole og kultursenter lørdag 16.februar 2019.

Påmeldingsfristen er innen mandag 11.februar 2019.

Påmeldingen er veldig enkel, gå til www.ukm.no så blir du guidet på en lettfattelig og enkel måte 

Er det noe du har spørsmål om ang UKM lokalmønstring, tar du bare kontakt med kommunekontakten. Mail og telefon finner du inne på siden under UKM Karmøy.