vis kart

Lør 08. feb kl. 17 21

Levanger

FESTIVITETEN KULTURHUS

UKM og Koronavirus Dessverre er også UKM nå satt på vent i ubestemt tid, og Fylkesfestivalen som var planlagt i april avlyses/utsettes. Det gjelder også den nasjonale UKM Festivalen som skulle gå av stabelen i juni. Vi oppfordrer til å være kreative hjemme og på digitale plattformer og ønsker velkommen tilbake til UKM aktiviteter når tiden ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM og Koronavirus

Dessverre er også UKM nå satt på vent i ubestemt tid, og Fylkesfestivalen som var planlagt i april avlyses/utsettes. Det gjelder også den nasjonale UKM Festivalen som skulle gå av stabelen i juni. Vi oppfordrer til å være kreative hjemme og på digitale plattformer og ønsker velkommen tilbake til UKM aktiviteter når tiden er inne for det!

 

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer