UKM Lier Festival 2021

UKM Lier 2021 blir en utendørs festival 11.-12.

UKM Lier 2021 blir en utendørs festival 11.-12. juni! Hold av datoen, påmeldingen åpner i mars!

Men hva skjer med videresending?

På grunn av korona er dessverre fylkes- og landsmønstringen avlyst. Derfor har vi i år valgt å utsette UKM slik at vi mest sannsynlig kan gjennomføre fysisk på en trygg måte. Det lille ekstra i årets UKM er at vi setter opp en stor utendørs scene foran Ungdomshuset V2, noe som den som pleier å være på Lierdagene. I tillegg blir det en gratis ungdomskonsert lørdagkveld med en kjent artist og masse annet moro! 

Det er lenge til, hva skjer i løpet av våren ellers?

Ungdomshuset V2 og UKM kommer til å arrangere GRATIS kurs, workshops og eventer i løpet av våren. Enten over en helg eller en kveld i ukedagene. På høyre side kan du se alt som skjer, følg UKM Lier på instagram for å få påminnelse når vi legger ut noe.

Hva kan jeg delta med på UKM?

Alle kan melde seg på for å vise frem det de vil, sang, spill, dans, foto, film, tegning, poesi, tekstlesing, akrobatikk, sirkus, standup, teater ect. Det er helt gratis og hvis du trenger hjelp til noe, ta kontakt med Ungdomshuset V2, der kan du gjøre det meste innen foto, film og musikk. 

I tillegg kan du melde deg på som Ung arrangør og hjelpe til med arrangementet, UKM Media for å fotografere, filme og drive med flerkameraproduksjon og som konferansier på scenen.