Musikkworkshop: Hege Øversveen

Årets musikkworkshop vil avholdes av Hege Øversveen, og fokuserer på hvordan man fremstår på scenen og å vise spillegleden! Hege...

Årets musikkworkshop vil avholdes av Hege Øversveen, og fokuserer på hvordan man fremstår på scenen og å vise spillegleden!

Hege Øversveen er en jordnær biring som holder på med musikk og artisteri i ”Nashvilleklasse”. Hege ga i 2018 ut nytt album. Dette er hennes andre studioalbum sålangt. ”goodbye yellow roses” ligger i et melodiøst grenseland mellom country, rock og pop.

Med formidlingsevne, store refrenger og fengende låter virkelig treffer Hege sitt publikum. Hun omtaler scenen som sitt ”happy place” og trives like godt i små intimsettinger som på større festivalscener. Sterke, frie og pompøse tekster, ispedd vakre melodier drar deg inn i hennes univers. Noe som også har blitt varemerket hennes.