Lindesnes

Informasjon til deltakere på UKM Øyslebø

Generalprøven er på torsdag i Marnar aula. Den begynner klokka 17.00. De yngste deltakerne blir prioritert først og deltakerne kan hentes når de er ferdige på scenen. Foreldre er velkomne til å vente inne i aulaen. For de av dere som skal ha playback og/eller vise film må dere sende meg en link fra Spotify eller komme med en minnepenn. Si fra hvis dere trenger hjelp.

Dere som er påmeldt med kunst og film trenger ikke å komme på generalprøven – men dere må levere bidragene før torsdag klokka 16.00 (ring gjerne i forkant)

Fredag er det utstilling klokka 18.00 og forestillinga er klokka 19.00. Flere deltakere kan ikke komme på generalprøven torsdag og får en liten lydsjekk på fredag. Her må vi være rause med hverandre sånn at alle får litt tid. Presiserer at vi har knapt med tid – men vi skal få det til.

Forestillinga er i to deler. Deltakerne er backstage den delen hvor de skal på scenen. Her blir det god stemning og snacks.

Hvis noen har matallergier vi må ta hensyn til er det viktig at jeg får beskjed om dette. Det samme gjelder om det er noen deltakere som vi ikke kan ta bilde av og bruke i markedsføring – hvis dette gjelder noen er det fint om de stiller seg bak de andre på avsluttningen av forestillingen (da skal alle deltakerne opp på scenen).

Mvh Mona harbak

UKM – ansvarlig

Tlf: 902 43 408

E-post: mona.harbak@lindesnes.kommune.no

Kommende arrangementer

Ingen planlagte arrangementer akkurat nå.

Tidligere arrangementer

FRE
18
MAR 2022
Øyslebø - Lindesnes

Marnar ungdomsskole

LØR
05
MAR 2022
Vigeland - Lindesnes

LØR
20
MAR 2021
Vigeland

Vigeland

FRE
05
MAR 2021
Øyslebø

Øyslebø skole / Marnar ungdomsskole

LØR
14
MAR 2020
UKM Vigeland, Lindesnes

Vigelandsstua

FRE
13
MAR 2020
vigeland

Øyslebø oppvekstsenter

LØR
07
MAR 2020
Øvedag

Øyslebø skole / Marnar ungdomsskole

Vis flere