Lindesnes

Ung Kultur Møtes. Ungdommens KulturMønstring. Unges KulturMøteplass. Uhøytidelig KulturMingling.
Kjært barn kan ha mange navn!

I 2020 er vi en ny og større kommune og satsingen på UKM er akkurat like stor som før. Vi ønsker å gi deg som er ung en arena, hvor du kan vise frem det du driver med – hvor du kan utvikle dine talenter og vise disse for andre enn bare de nærmeste.

Dette året arrangerer vi to lokale møteplasser, for både deg som vil vise frem noe på en scene og for deg som jobber med andre kulturuttrykk. UKM kunne godt vært en forkortelse for Utvidet Kultur Meny, for her er det meste mulig.

Fredag 13. mars kl 18 er møteplassen Marnar Aula, i Øyslebø – med generalprøver og gjennomgang torsdag 12. mars.

Lørdag 14. mars kl 16 er møteplassen Vigelandsstua, Vigeland. Her kjører vi gjennomgang og fremvisning på en og samme dag.

I år skal den store fylkesfestivalen skje i vår kommune, på Buen kulturhus i Mandal. Det skjer helgen 17-18 april 2020.

Meld deg på her!

Ting som skjer

 1. MAR
  20
  Vigeland
 2. MAR
  05
  Øyslebø skole / Marnar ungdomsskole

Tidligere arrangement

 1. MAR
  14
  2020
  Vigelandsstua
 2. MAR
  13
  2020
  Øyslebø oppvekstsenter
 3. MAR
  07
  2020
  Øyslebø skole / Marnar ungdomsskole
 1. Hva er UKM?

  Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

  Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

  Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

  Les mer