GAMING/E-SPORT MANDAG-TORSDAG

Vi rigger opp 10 gaming setup på Melhus rådhus (kommunestyresalen) Dere trenger ikke ta med noe eget utstyr, vi har til og med gamingstoler :)Her kommer det elever fra Tiller videregående skole (e-sportlinja) som vil stå til disposisjon for dere.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er gaming.jpg

Vi rigger opp 10 gaming setup på Melhus rådhus (kommunestyresalen) Dere trenger ikke ta med noe eget utstyr, vi har til og med gamingstoler :)Her kommer det elever fra Tiller videregående skole (e-sportlinja) som vil stå til disposisjon for dere. Dere kan få hjelp og insiprasjon, og det blir artig å treffes og dele interesse med likesinnende.

LINK TIL PÅMELDING: https://ukm.no/melhus/

OBS: En del spill har anbefalte aldersgrenser. Det blir ikke aktuelt for barn å spille f.eks. CS (18 års aldersgrense) med mindre de har samtykke fra foreldre/foresatte. Det vil i stedet legges opp til andre spill med mer passende innhold for de yngste deltakerne.

Mer informasjon om gaming/e-sport finner du her: https://www.nordicnetworks.net/gaming-event.html

Gaming/e-sport er sponset med gratis nett fra TELIA