«DIGITAL VÅR» 2021

Digital vår!Den årlige regionfestivalen avholdes i år digitalt, lørdag 12.juni.På den digitale regionfestivalen blir det presentert innslag fra alle kommunene i Trøndelag.Forestillingene sendes på ukm.no, og Melhus er med på den første forestillingen, klokken 12:00. De som gikk videre på UKM fra Melhus

Digital vår!
Den årlige regionfestivalen avholdes i år digitalt, lørdag 12.juni.
På den digitale regionfestivalen blir det presentert innslag fra alle kommunene i Trøndelag.
Forestillingene sendes på ukm.no, og Melhus er med på den første forestillingen, klokken 12:00.

De som gikk videre på UKM fra Melhus kommune er invitert til en samling på rådhuset denne dagen, for å dele opplevelsen med hverandre.
Vi samles på Melhus rådhus kl. 11:00. Her blir det en kort mottakelse, før vi går inn i kultursalen og gjør oss klar til sending. Det vil sendes en stemningsrapport fra Melhus underveis i showet.

Vi vil passe godt på smittevern, og inne i kultursalen er det god plass til alle deltakere, slik at vi kan sitte spredt.
Ungdommene skal ikke ha med instrument eller kunstverk, det blir ikke snakk om noe opptreden eller utstilling denne dagen. Vi skal bare kose oss, og digge oss selv på storskjerm 🙂
Det vil bli enkel servering, men vi anbefaler at alle har spist frokost før de kommer 🙂
Vi glær oss!

OBS: På grunn av smittevern kan vi dessverre ikke slippe inn foreldre eller andre interesserte denne dagen – dette blir et lukket arrangement kun for ungdommene.
Det blir mulighet til å følge oss digitalt på ukm.no. 

Hilsen alle oss i UKM Melhus

Digital vår!