Møt vår nye redaksjonsleder

Møt vår nye redaksjonsleder Ingrid Angela Gravem Isaksen.

UKM Møre og Romsdal har nå gjennom prosjektarbeid med UKM media fått på plass redaksjonsleder, som skal koordinere redaksjonelle oppgaver på UKM festivalen i Møre og Romsdal i årene fremover.

Ingrid er 17 år og er fra Sunndal. Hun interesserer seg for media-relatert innhold og skal nå følge et kursprogram iløpet av våren for å få nødvendig opplæring innenfor feltet.

Denne jobben vil bestå i å koordinere redaksjonelt arbeid med deltagere som blir videresendt fra kommunene til fylkesfestivalen. Her venter oppgaver som å intervjue deltagere, dokumentere alle ca 120 sceneinnslag under UKM festivalen med tekst og foto, i tillegg til å pin-pointe saker ut til lokal og regional presse. Ingrid vil også samarbeide tett med lederen for flerkamera-produksjonen vår,  Asgeir Stavik Hustad, for å lage et helhetlig godt presseapparat.