Workshop lydteknikk

Lørdag 29.01.22 blir det workshop i lydteknikk i Fyret på Jøa. Kursholder er Bendik Nygård fra Trondheim Lyd.

Lørdag 29.01.22 blir det workshop i lydteknikk i Fyret på Jøa kl.10.15-15.00.

Kursholder er Bendik Nygård. Han er opprinnelig fra Jøa, ansatt i Trondheim Lyd og er bl.a. fast lydtekniker for Tora.

Om du har lyst til å lære hva som må til for at en konsert skal kunne gjennomføres og høres ut som den gjør er dette et kurs for deg. Vi skal gå gjennom hva en lydteknikers jobb er og hva som kreves for å få lyd fra en artist på scenen ut til publikum. Og hva er det egentlig som gjør at en konsert høres ut som den gjør? Det er noe av det vi skal lære om i dette kurset. 
Kurset tar sikte på det grunnleggende som mikrofoner, kabler og hvordan lyden forflytter seg fra et instrument og ut gjennom høyttalerne. Det blir og mulighet til å prøve å skru lyd på en virtuell konsert. 
Høres dette spennende ut? Bli med! Det er plass til 8 deltagere på dette kurset.