SAMFUNNSHUSET I MJØNDALEN

Tor 07. mar kl. 18:00 - 21:30

Nettpåmeldingen er stengt, men du kan ringe lokalkontakten

Ung Kultur Møtes!

Ung Kultur Møtes (UKM) er en arena hvor ungdom møtes og viser fram sine hobbyer og interesser. Målet med UKM er å treffe andre ungdommer, kanskje lære litt, men det viktigste er å ha det gøy sammen!

Er du er mellom 10 og 20 år og driver med musikk, foto, kunsthåndverk, film, foto, teater, billedkunst, design, dans, litteratur, stand up eller en eller annen form for kulturuttrykk er du hjertelig velkommen til å delta på UKM i Nedre Eiker. Du kan delta alene eller i gruppe. Minst halvparten av gruppemedlemmene må være innenfor aldersgrensa.

UKM er et tredelt arrangement.

1. Lokalt: UKM arrangeres på samfunnshuset i Mjøndalen torsdag 7. mars 2019.
Alder: 10 – 20 år. Herfra sendes noen deltagere videre til UKM i Buskerud.
2. Regionalt: UKM for Buskerud arrangeres på Kongsberg i april 2019. Alder: 13 – 20 år. Herfra senes noen deltagere til UKM festivalen.
3. Nasjonalt: UKM festivalen i Trondheim i juni 2019. Alder: 13 – 20 år.

Påmeldingen åpner 1. november.
Påmeldingsfristen er 20. februar.
Bidraget du skal delta med behøver ikke være ferdig ved påmelding, men innen 7. mars må alt være klart!

For info og påmelding: www.UKM.no

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer