Sett av helga 28.- 30. april

Sett av helga 28. - 30. april. Da er det fylkesmønstring i Kimen kulturhus. I det programmet er satt, blir det lagt ut her. Ikke deltaker, men har lyst til å oppleve litt av stemninga ved fylkesmønstringa? Billetter blir lagt ut på kimenkulturhus.no om ikke lenge.

Som deltaker får du om ikke så alt for lenge informasjon fra din lokale ukm – kontakt da det gjelder ulike workshops og hva som vil skje på Stjørdal denne helga, samt pakkeliste. Masse spennende på gang og nye vennskap vil dannes. En uforglemmelig helg er i vente!  For de som ønsker å være publikum og oppleve litt av stemningen ved fylkesmønstringa er det mulig å sikre seg billetter ved å gå inn på kimenkulturhus.no, om ikke lenge. Programmet for hver forestilling vil bli lagt ut her på ukm.no etter hvert.