Bli med på Trøndelags største kunst- og kultur arrangement for ungdom

Bli med på årets ungdomskulturhappening i din kommune. UKM arrangeres i alle kommunene i Trøndelag og i de fleste kommunene er påmeldingsfristen enda åpen - FLAKS for deg mellom 13 - 20 år :-D I enkelte kommuner kan du delta fra du er 10 år også. Sjekk ut ukm.no, sjekk inn på din kommune og bli med!

Alle er velkommen med det som finnes av ulike kulturuttrykk – vi sørger for en tilgjengelig og tilrettelagt arena med flotte ungdommer og voksne som brenner for kunst- og kultur. Vi kan nesten garantere at du både blir overrasket over hvem som deltar og hva de deltar med. Visste du at en i din klasse har egen kanal på youtube med nye musikkslipp hver uke? Eller at han som går musikklinja på videregående er ekstremt god til å sveise? Eller at en hel gjeng stiller med ulike DIY – prosjekter? En av dem er utrolig morsom og kunne kanskje ha bidratt med stand-up? Det er også en i gjengen der som har lyst til å bli forfatter og som skriver egne tekster. Å du visste helt sikkert ikke, at hun jenta som du ser nesten hver dag på ungdomsklubben, er helt rå på lyd og lys? Du liker kanskje å lage film? Har du vist den til noen?

UKM gir ikke bare rom for ulike kulturuttrykk, men her vil du møte ulike ungdommer som kanskje er opptatt av det samme som deg? Og blir du en av de som skal representere kommunen din ved regionfestivalen – JA, da er vi helt sikre på at du møter noen og kanskje flere også, som du har masse til felles med. Ung kultur møtes – kom som du er, meld deg på og bli med da vel 🙂