Det blir workshops under årets UKM også!

På UKM -fylkesmønstringen i 2017 startet vi med ulike workshops. Vi fortsetter med dette også i 2018.

Her finner du ei liste over de workshopene som vi tilbyr. Påmelding nederst  på siden.

Digital kunst (kunstdeltakerer vil bli prioritert)
Tvillingbrødrene Robin og Rudi Gundersen fra Bodø har blitt kjent for sine klare og spreke farger, blandet med en sylskarp strek og store internasjonale samarbeid.  Bli med inn i deres univers og la deg bli inspirert!  Besøk gjerne hjemmesiden deres for å se mer av arbeidet brødrene har gjort.

«Gundersons er et design og illustrasjons-studio i Bodø, og består av brødrene Rudi og Robin Gundersen.  
Vi har hatt gleden av å jobbe med kjente merkenavn som: Nike, Snapchat, Nico & Vinz og DKS Nordland. Vi baserer vår stil på en kombinasjon av friske farger samt motiver og historier som folk gjerne har et forhold til.  I vår workshop vil vi leke oss med programvarene på en Ipad, og tegne/skisse et landskap ved hjelp av de forskjellige «brushene» og en egenkomponert fargepalett.Vi vil jobbe digitalt gjennom hele workshopen og hver deltaker får utdelt en Ipad og digital penn til å jobbe med.»
Sted: Rognan barneskole, rom 33
Når: Lørdag 21.april, klokken
Workshop: 15:00 – 16:30
Maks antall deltakere: 15 

Bli med på Adde Zetterquist kunstgalleri. (kun for kunstdeltakerer)
Her får du høre om kunstnerparet Per Adde og Kajsa Zetterquist, se malerier, tegninger og grafikk, i et helt spesielt kunstgalleri, og også høre om våre store rovdyr.

I tillegg vil du få lage noe å ta med deg, i ekte reinskinn.

Sted: Adde Zetterquist kunstgalleri, Storjord i Saltdal.
Når: Lørdag 21. april, kl 10-12 (Avreise tilbake kl 12)
Maks antall deltakere: 25
Det blir satt opp skyss. Oppmøte utenfor Samfunnshuset (der frokosten serveres) kl. 09:00

Grunnleggende rap – skrive tekst til beats
Nils m/Skils og Aleksander Bru er klare for Saltdal og UKM lørdag 21. april! Nils er Norges mest kjente undergrunnsrapper, kjent for klassiske battles og et utall improviserte konserter. Gir også ut musikk av høy kvalitet. Opptrådt i en rekke profilerte sammenhenger, og VGTVs dokumentar om Nils har over 800000 visninger fordelt på fire episoder. Bru er en legende fra battle-ligaen Skeez-TV med langt flere battles enn noen andre. Kjent for å være en av landets beste på riming og punch lines. Ga i fjor ut den fine EPen En Gang Iblant. Sammen med de to erfarne rapperne får du gjøre det mest grunnleggende innenfor rap, nemlig skrive tekst til beats. Bli med på 105 minutter med rim, humor og rytme.
Sted: Rognan barneskole, rom 31, grupperom 24 og musikkrommet
Når: Lørdag 21.april, klokken
Workshop 1: 08:30 – 10:15
Workshop 2: 14:45 – 16:30
Maks antall deltakere: 25 på hver workshop
Ta med eget skriveutstyr, blyant/penn og papir.

Nysirkus
Bor det en sirkusartist i deg?
Det kan du i få teste ut under UKM i Saltdal! Fra Kulta i Tromsø har vi hentet Janne Ollén og Nikolai Meløe som skal gi en innføring i akrobatikk og sjonglering. Begge jobber de som instruktører på Kulta hvor det undervises i teater og nysirkus for barn og unge. Janne har bred erfaring som instruktør og som utøvende artist i ti år. Nikolai har vokst opp på Kulta og er en av de unge lovende instruktørene på huset. Nikolai deltok i 2016 i UKM-festivalen i Trondheim som halvparten av duoen Kultagutta. De vil gi opplæring i noen grunnleggende teknikker som er sentrale innen akrobatikk og sjonglering.
Sted: Rognan barneskole, Aktivitetsrommet
Når: Lørdag 21.april, klokken
Workshop 1: 08:30 – 10:00
Workshop 2: 15:00 – 16:30
Maks antall deltakere: 16 på hver workshop
Klær som er gode og bevege seg i er nødvendig på denne workshopen

 

PÅMELDING TIL WORKSHOPS