Møt noen av arrangørene

På Rognan er det mange engasjerte arrangører som er klare for andre forestilling på UKM Nordland.

En av disse er Tiril Pettersen på 16 år, som kommer fra Rognan. Hun sier at hun er lokal arrangør på UKM Nordland, som hun har vært i 3 år. Hun nevner videre at hun syntes det er bra for ungdommene som opptrer at de får en sjanse å vise hva de er gode for.

Henrikke Nymo på 16 år som har vært ung arrangør på UKM Nordland i 2 år, hun syntes at det er en bra mulighet for ungdommene for å vise seg fram. Hun nevner videre at det er veldig artig å delta på UKM, med et smil på munnen.

Videre intervjuet vi en litt eldre arrangør på UKM. Kathrine Schjem på «over 40 år» har vært leder for UKM Nordland i 14 år. Hun nevner at det er veldig artig å være arrangør av UKM Nordland med et stort smil på munnen, imens hun ler litt.

Mathias Eriksen
tekst
Willian Brinckmann
tekst
Marius Tverbakk
Tekst og foto