Søn 30. aug kl. 18 22

Norgescupen - Finaler

UNGDOMMENS KULTURHUS, SARPSBORG

The Finals! Semifinalene og selve finalen spilles LIVE! Vi gjennomfører sluttspillet offline i e-sportsenteret til Ungdommens Kulturhus i Sarpsborg kommune. Vi setter opp et stort show som streames, og hvis vi har mulighet så vil vi også åpne for publikum i salen.  Vi vil ta alle forhåndsregler påkrevd mtp. koronasituasjonen i Norge på det daværende tidspunkt, og ... Les mer
Spørsmål?

The Finals!

Semifinalene og selve finalen spilles LIVE! Vi gjennomfører sluttspillet offline i e-sportsenteret til Ungdommens Kulturhus i Sarpsborg kommune. Vi setter opp et stort show som streames, og hvis vi har mulighet så vil vi også åpne for publikum i salen. 

Vi vil ta alle forhåndsregler påkrevd mtp. koronasituasjonen i Norge på det daværende tidspunkt, og forholder oss hele tiden til de oppdaterte regler og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer