De skjulte talentene

Mens deltakerne venter på å vise frem deres opptreden, utfordrer vi dem til å vise frem deres mindre åpenbare talenter

På scena skal de danse, spille trommer eller fremføre rockelåter. Men mens de venter, utfordrer vi dem til å vise frem deres mindre åpenbare talenter

Jentene Emilie Cecilie Winje Lunn (17) og Silja Elise Lindsø (17) fra Vinstra skal danse hip-hop sammen på scenen. Begge går på danselinjen på Vinstra VGS, danser hver dag, og går på et dansestudio to ganger i uken.

Hva er deres skjulte talenter?

Etter litt tenking, påpeker Emma at Silja kan beatboxe! Mens Emma sitt skjulte talent er å gå på tærne (ikke på den vanlige måten, men på oversiden), noe hun demonstrerer foran et imponert publikum.

Tonje Furulund (20) og Karsten Lorents Bøshaugen Klungsøyr (21) skal også opptre på scenen under første forestilling. Tonje er med i et mix-innslag fra Øyer, Lillehammer og Gausdal, hvor hun skal rappe og synge litt. Mens Karsten skal spille gitar og synge med søstrene sine; Kristin og Marta Elise.

Hva er deres skjulte talenter?

Tonje sitt skjulte talent var å krysse fingrene sine som illustrert på bildet. Det skal også sies at rappingen nesten også kan sees på som et skjult talent, da hun opprinnelig var påmeldt med litteratur.

Mikkel Andersen (17), Andrés Grue (17) og Martin Granum (17) sammen med Ingvild «Bassilikum» Hartviksen (13) former bandet Voyage, et rockeband, som skal spille «Children Of The Damned» av Iron Maiden under kveldens forestilling.

Hva er deres skjulte talenter?

Andrés var rask med å erklære at han ikke hadde noe skjult talent, Martin var også ganske usikker, men Mikkel kom raskt på et talent litt utenom det vanlige; han kan bøye øret sitt.

Til slutt pratet vi med rockebandet Dash Dollar, bestående av Sivert Karlsen, Vemund Melby Kramprud, Henrik Moastuen og to andre. De har spilt sammen i snart 4 år, og skal i kveld fremføre en egenskrevet sang kalt «Vinteren er her».

Hva er deres skjulte talenter?

Henrik kan spille alle instrumenter, ropte guttegjengen raskt. Og de kan fortelle at uansett hvilket instrument han får i hendene, så klarer han å spille bra. Vemund kan beatboxe og Henrik kan fortelle at han er god til å spille sjakk.

– Jeg hadde slått Magnus Carlsen hvis jeg hadde vunnet, meddeler han.

Det er med andre ord mange talenter ute blant årets deltakere, så det er bare å spørre en ekstra gang!