Møt Bakka Street-Boyz

Musikken deres er ikke helt som annen musikk!

Tekst: Mari Tåje

Bakka Street-Boyz er et sjumannsband fra Gjøvik som har spilt sammen i omtrent ett år. De er et Gjøvik-basert band bestående av Ane Jensen, Bo Sander Grefsrud, Henrik Bakka, Leah Engevold, Markus Dyrud, Simen Ladegaard og Torbjørn Eriksen.

De kan fortelle at de spiller musikk med god flyt og rytme, og de blander gjerne mange forskjellige sjangre.

På fredag var de gjester i UKM i Oppland sin egen studiosending, og der kunne de fortelle at det største forbildet deres er Snarky Puppy, og at de har hentet inspirasjon fra dem.

I tillegg til å spille på UKM, hadde Bakka Street-Boyz konsert på Cafe Stift på Lillehammer fredag 6. april.  Markus kan fortelle at kaféen var helt full av folk, og at de opplevde konserten som veldig vellykket.

– Det var sjukt god stemning, det var utrolig gøy, sier han med et smil om munnen.

Med musikken deres ønsker de å vise at man ikke trenger være hverken profesjonell, gammel eller ha utdanning for å kunne uttrykke noe med musikken sin. De ønsker å vise at ungdom kan lage og framføre musikk de er stolte av.

I juni skal de spille på Fredvika musikkfestival på Gjøvik, så her er det enda en mulighet til å få sett dem!