Workshop med selveste Geeohsnap

Lyst til å fortelle en historie på en ny måte? Geir Ove aka GeeOhSnap, viser deg hvordan.

Forsidefoto: Anja Kathrine Laland  Journalist: Kari-Louise Morgan

I et klasserom ved Lillehammer VGS er det topp stemning. Geir Ove Pedersen, også kjent som Geeohsnap, har tatt turen for å lære bort sine teknikker og idéer til en gjeng med interesserte deltakere. Influenseren fra Kristiansand har skapt en stor plattform på sosiale medier innen grafisk og kreative illustrasjoner.

Skjermdump: @geeohsnap på instagram

Deltakerne fikk en innføring i hvordan man kan bruke Snapchat på et høyere nivå, med fokus på historiefortelling. I tillegg til å tegne og ta bilder, lekte de med fargekontraster og ulike effekter som appen har å tilby. Noe som resulterte i dødskule bilder og mange unike kunstverk.

Ingrid Granseth

Ingrid Granseth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geir Ove skaper sin egen identitet idet han åpner Snapchat kameraet. Med et par solbriller og en lue blir han en helt ny person. Han sier det er da han blir til GeeOhSnap, og kan fortelle at det er svært få som gjenkjenner han uten tilbehøret. Slik har han skapt sitt varemerke.

– Jeg er vel mest kjent for å ha litt merkelige strategier, men prøver alltid å være den som går mot strømmen. Det er veldig viktig. Gjør ting annerledes, for da snakker flere folk om deg. Vi blir nysgjerrige og vil vite mer, sier Pedersen.

 

Ingrid Granseth

Caleb Kongolo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da han ble spurt om hva han hadde valgt dersom han skulle deltatt på UKM med noe annet enn kunst, var han i tvil. Han kan fortelle at han ikke er et musikalsk mirakel. Selv om han ikke er begavet på alle områder, får han ofte lyst til å gjøre ting han ikke kan.

– Skill deg ut og ha troen på det du gjør. Ikke la deg bli snakket ned av andre. Selv har jeg opplevd at andre fniste av det jeg gjorde, men se hva jeg har fått til, forteller Pedersen.

Før han legger til at det også er viktig å være aktiv i sosiale kanaler.

– Bruk kanalen din riktig og godt, sier han med et smil.