Gratulerer til de som gikk videre til UKM-festivalen i Stjørdal 24.-28. juni!

Du finner hvem de er her:)

Disse går direkte videre fra årets fylkesfestival i Oppland

Sceneinnslag

  • Modus (band) fra Gjøvik og Vestre Toten. Bandmedlemmer: Fia Fredrikke Heimdal (17), Kristina Krukhaug, Linde (17), Ludvik Gero Görlich (17), Martin Koldem (17), Peder Narum (17), Ronja Østensen (17) og Silje Michalewicz (17).
  • Mari Tåje (18) (litteratur) fra Nordre Land.
  • Ivar Stende Simonsen (18) (klassisk musikk) fra Dovre.
  • Kamile Svedoviciute (15) (dans) fra Ringebu.
  • Dynasty Crew (dans) fra Gjøvik. Dansere: Alexandra Jørgensen (15 år), Gustav Haverstad Skyberg (15 år), Ingeborg Østeng (17 år), Jenny Joranlid (17 år), Juli Erlimo Aasgaard (15 år), Livia Valenti (19 år), Lukas Selmer Løken (14 år), Maria Berntsen (17 år), Nora Ingrid Solum (15 år), Samantha Jørgensen (19 år), Silje Michalewicz (17 år), Thao Nhi Ngyuen (17 år), Thea Vartdal (17 år).

 Film

  • Håkon Hvitsand (15) fra Søndre Land med filmen «Arne».

 Kunst

  • Johanne Lillejordet (16) fra Nordre Land med verket «Tankeflukt».
  • Ane Martinsen (17) fra Jevnaker med verket «Owl».
  • Ingrid Granseth (16) fra Søndre Land med verket «Sciurus vulgaris».
  • Karolina Pavlovaite (14) fra Gran med verket «Skogen».

Nomineringer

UKM Oppland kan nominere deltagere innen media, sceneteknikk, konferansier og unge arrangører. De som er nominert er de UKM Oppland ønsker å sende videre til Trondheim, men de er ikke sikret en plass på UKM festivalen. Avgjørelsen på hvem som blir plukket ut kommer fra UKM Norge innen ca. en uke.
OBS! DERE SOM HAR GÅTT VIDERE, MÅ FYLLE UT DETTE SKJEMAET INNEN 26. APRIL! HUSK Å GÅ NØYE GJENNOM OG FYLL UT ALT:)

HER ER SKJEMAET: samtykkeskjema deltagere