Mimring er fint det men…. Påmeldinga er jo åpen!

Arrangører, journalister, kunstnere, designerspirer, forfattere, sangere, breakere, poppere, taggere, fotografer, akrobater, pianister, ballerinas, ekspertklemmer og buttonsfantaster kom, bli med så skal vi sørge for at du får en fin opplevelse!

«Det føles både ut som det er kort tid siden og allikevel så lenge siden»

På tirsdag hadde vi en samling på Sentralen for å mimre over fylkesfestivalen vi hadde tidligere i år. Vi møtte også mange nye som hadde tatt turen sammen med en venn, og noen av de tok faktisk steget opp på scenen og fremførte egenskrevne låter. Veldig imponerende! Vi klemte, drakk gløgg, lo sammen og laga buttons. Superkos! Mimring er fint det…

MEN: Nå er påmeldingen åpen igjen! UKM-året er så godt som i gang, og mønstringene er ikke langt unna. Før du vet ordet av det er det full UKM-sesong igjen. Husk at du kan melde deg på med nesten hva som helst, bare kom å bli med!  Arrangører, journalister, kunstnere, designerspirer, forfattere, sangere, breakere, poppere, taggere, fotografer, akrobater, pianister, ballerinas kom og bli med så skal vi sørge for at du får en fin opplevelse! Du er så veldig velkommen!

oslo