Arrangør – og Mediatreff 23 april

UKM Oslo inviterer til workshop den 23 april kl 13-17 adresse: Trondheimsveien 2, inngang Herslebs gate(bak sølvsøyler, rett ovenfor gata for Bess Retro, og ringeklokka er Oslo Musikkråd).

Nå er det straks klart for fylkesfestivalen i Oslo UKM 2017! Vi er så heldige i år at vi skal få lov til å være på flotte Sentralen 29 og 30 april. Vi skal bruke denne workshopen til å bli kjent og gjøre oss helt klar til festival.

Vi kommer til å dele inn i grupper som har forskjellige ansvarsområder. Det er svært viktig at man møter opp til dette treffet slik at vi får bygd en skikkelig ryggmarg til festivalen. Arrangører har ansvaret for: Teknikk, Mat, Solskinn, Klemmer, Åpningsshow, Logistikk, Skilt, Fest mm. Altså det er MYE å sette seg inn i og bli enige om. UKM Media-deltakere bør møtes og bli kjent, planlegge facebook-live studio og hvordan man skal jobbe sammen med de forskjellige tingene dere skal dekke over helga. Tror dette kan bli en skikkelig fin oppvarming til festival. HUSK at hvis man gjør en god innsats som arrangør, kan man også gå videre til fylkesfestivalen i Sandnes! Tenk på hva du er god til og hva du kan bidra med til festivalen. Vi gleder oss masse masse masse! Har du spørsmål, send til: ukm@oslo.no

 

oslo
Margaret tekst og foto: Mona Ulriche Schanche