UKM Veteran?

UKM Oslo får besøk av gammel deltaker

Det er igjen duket for fylkesmønstring i Oslo, og her kan man finne et utall UKM veteraner. En av de som derimot skiller seg ut er politikvinnen Oda, som stakk hode innom.

Hun og kollegaen Ingvild var begge med dansegruppen Last Queens på scenen i dag. Der lurte de publikum til å tro at de stoppet et slagsmål under opptredenen før de selv også ble med i dansen, men i 2003 var Oda faktisk deltager selv, da hun gikk i 8. Klasse. Hun forteller at det var de fra skolen hennes som ville at hun skulle bli med på UKM sammen med hennes egen gruppe, Chicago.

 

Gruppen kom seg hele veien til landsfestivalen i Trondheim! Ingvild har ikke selv deltatt på UKM, men har møtt mange rundt henne som har. I klassen hennes var det en del som deltok, og selv om de dessverre ikke kom videre, så fikk de en opplevelse for livet. Ikke ulikt den mange får denne helgen

oslo