Disse går videre til Sandnes – UKMfestivalen 2017

En oversikt over de som har gått videre til landsfestivalen i Sandnes 2017. 21- 25 juni.

«Vi skulle ha sendt hele gjengen»

hilsen fagpanelet.

Det var en utrolig vanskelig jobb for fagpanelet å bestemme seg for hvem som skulle videre. Det har vært et skyhøyt nivå og utrolig sterkt på både scene og utstilling i år. Vi føler at det til slutt ble en bra bredde på gruppa vi har valgt. Gratulerer! Mer info følger direkte fra UKM Oslo. Si fra sporenstreks om du ikke kan.

Til dere som ikke har gått videre: Det er mange faktorer som ikke handler om talent også som avgjør om man går videre, noen av dere er litt for unge, noen av dere er litt for mange, slik at man ikke finner plass i gruppa. Vi har ei kvote å forholde oss til som vi ikke kan gjøre noe med. Så ikke fortvil, det kan være du går videre neste år og at i år så var det bare hårsbredd og tilfeldigheter som gjorde at det ikke ble deg. Dere er så flinke alle sammen på fylkesnivå, vær stolt av innsatsen og motet deres!

Media, arrangører og konferansierer går videre gjennom nominasjon, og vi holder kontakten med dere.

 

SCENE:

HUDKREFT

HudkreftHudkreft

INANDA OG SIGRID

Inanda & Sigrid

KARMA

KarmaKarma

SIGURD ROGDE

Sigurd Rogde

ZEENIX CREW

ZeeNix

FILM:

DRØMMEN av

Mattis Hansgaard og Mlkias Berhanehans

UTSTILLING:

FARHAD SOUFI

Farhad Soufi

COSPLAY OSLO

Cosplay Oslo

MONA ULRICHE SCHANCHE

Mona Ulriche Schanche

WATTANA MEETHONG

Wattana Meethong

ALMA KALANTARY

Alma Kalantary

 

oslo
Margaret Berger Tekst. Bilder: Mona Ulriche Schanche og Julie Johnsen