Helgen er i gang!

Da var første dag av Oslos fylkesmønstring på F21 vel overstått!

I går kom påmeldte fra 15 bydeler sjekket inn på Fyrstikkalleen Skole på Helsfyr for å være med på helgens eventyr. Dag 1 har vi spist pizza fra Domino’s, drevet med bli kjent leker og sett selve åpningsshowet for UKM. Åpningsshowet er det som kicker off fylkesmønstringen offisielt, og vi kunne her se opptredener av band og konferansierer, og for første gang på UKM; drillpiker!

Deltakerne har så fått gått rundt fritt på skolen, hvor noen har tatt i bruk UKM sin “jammescene”, med trommesett, mikrofoner og gitarer som kan brukes av de som vil, andre har tatt i bruk karaokeanlegget som vi har satt opp for mønstringen, og noen har også fått være med på speeddating.

Stemningen er på topp, og vi ser fremover til å se hva som vil skje videre i løpet av helgen!