Lørdagsblogg

Da var den første hele dagen av UKM over, og for en dag det har vært!

Med to fantastiske show, åpning av kunstutstilling, workshops, god mat og dessverre noen små forsinkelser, men vi kom oss gjennom det hele til slutt.

Dagen startet med at deltakerne sakte men sikkert kom seg opp av soveposene sine, etter en kanskje litt kort eller urolig natt for noen. Men dette stoppet dem ikke fra å komme seg til frokost og være klare for en ny dag. Etter frokosten var det klart for workshops for de som ikke hadde show i dag, og generalprøve for første show. På workshoppene hadde man to muligheter, enten designe sin egen t-skjorte med maling og sjablonger, eller lære om bevegelse.

Etter dette var planen egentlig at vi skulle spise før åpningen av kunstutstillingen, men det ble noen forsinkelser fra de som skulle levere lunsjen vår. Så det endte opp med at vi åpnet utstillingen på tom mage. Under åpningen fikk vi en fantastisk cosplay-opptreden, før vi så på alle de fine fotografiene, maleriene og andre kunstverkene. Etter dette kom endelig lunsjen vår: baguetter med ost, skinke eller tunfisk.

Nå var det klart for den første forestillingen, her så vi alt fra kortfilmer til metalband. Det ble en fantastisk første forestilling. En liten stund senere fikk vi servert vårull med stekt ris. Rett etter dette ble den andre forestillingen vist frem og den var minst like bra som den første, med ukulele-band og dansere. Vi håper på at søndagen blir like bra!

 

anton.bruun.arntzen
Tekst
Martin Giskegjerde
Foto
Farhad Soufi
Foto