Søndagsblogg

Igjen krøp alle opp av soveposene sine utenom de som aldri kom seg ned i soveposene sine forrige natt,

for å komme seg til frokost. Igjen var det også to flotte workshops i dag, akkurat de samme som i går. Men i dag var det mange nye folk som gjorde seg klare til å opptre på scenen, noen mer engstelige enn andre.

Resten av dagen var for så vidt helt lik den forrige, to show, med baguetter til Lunsj. Men i dag var jo også dagen vi skulle ta farvel denne fantastiske festivalen. Så rundt lunsjtid rullet de fleste opp liggeunderlagene sine og pakket ned soveposene. Det ble en liten forandring i planene så alle bandene ble flyttet til det andre showet. Så det første ble noe kort, og det andre noe langt. Folk hadde det likevel fantastisk gøy.

Alt i alt var det jo en litt bedre dag enn gårsdagen, ettersom at det nesten ikke var noen forsinkelser. En del var likevel slitne mot slutten og lengtet etter å komme hjem, men samtidig litt triste fordi de måtte forlate dette utrolige eventet, og vente et helt år igjen før neste gang.

 

anton.bruun.arntzen
journalist