Takk for nå ❤️

Etter 4 forestillinger, 4 workshops, 2 netter og 3 dager med UKM sier vi takk for en flott helg på fylkesmønstring med ungdommer fra Oslos 15 bydeler.

4 forestillinger

I løpet av lørdag og søndagen har vi hatt 2 forestillinger om dagen med opp til 22 innslag per forestilling. Her har vi sett alt fra musikk, dans og akrobatikk til animasjon og film. Auditoriet på F21 har vært fullspekket med folk på hver forestilling, så mange at det var flere som måtte se opptredende stående. Det er ikke tvil om at alle UKMs deltakere sitter på store talenter, og uansett hvem som kommer videre kan vi ikke vente med å se hva fremtiden vil bringe for dem!

4 workshops

Gjennom helgen har også deltakerne fått muligheten til å være med på forskjellige workshops. Begge dagene var det både workshop i å designe sin egen t-skjorte med Jenny Kyvik fra PARAPLY, og workshop i bevegelse med Belinda Braza. På den måten kunne deltakerne være med på begge workshops. 

PARAPLY ble grunnlagt i 2015 av Jenny Kyvik Hutchens og Ingrid Rommetveit, som sammen utvikler to- og tredimensjonale designkonsepter med en leken tilnærming.

I år har PARAPLY blant annet designet masse UKM-merch til ukjente band som et promoprosjekt!

Belinda Braza er kunstnerisk leder, koreograf, produsent, og danser, ansatt ved Det Norske Teatret. 

Hun har jobbet med artister som:

Highasakite, Karpe Diem, Ingebjørg Brattland, Ingrid Olava, Samsaya, Erik & Kriss m.fl

Hun er nå aktuell med:

Utafor  ( Det Norske Teatret)

Peer Gynt , ved Nationaltheateret i Zagreb

Ulven ( Nationaltheateret i Oslo)

Så det er ikke tvil om at vi hadde masse å lære fra disse flotte damene!

3 dager og 2 netter

I løpet av de 3 dagene fylkesmønstringen har foregått, har flere av deltakerne valgt å overnatte på skolen. Skolens klasserom ble fylt opp av luftmadrasser, soveposer, snop og god stemning så langt en kunne gå. Selv om de flere av deltakerne la seg til vanlig tid, var det mange som vandret rundt i gangene selv til langt på natt, sammen med andre deltakere, og spilte blant annet kort, piano, så film eller snakket sammen i felles områdene. Det var tydelig til frokosten neste dag hvem som la seg når, med hensyn til humør, ansiktsuttrykk eller om man var tilstede til frokost i det hele tatt.

UKM 2018

Alt i alt har dette vært en fantastisk fylkesmønstring. Alle har blitt godt kjent, man har fått nye venner, nye minner og nye ferdigheter. Vi har delt talentene våre med hverandre, og vist hva vi selv er gode for, og alle våre deltakere har vist sitt aller beste, ikke bare på scenen, men gjennom helgen generelt. Det viktigste er at man har det gøy, og å uttrykke seg selv er en del av det, men å uttrykke seg med andre, blant andre, det skaper den beste moroa. Det er derfor vi er UKM, et sted hvor ung kultur møtes.