Meld deg på UKM 2017

Vi vil se akkurat deg og ditt talent! Finn din kommune i høyre sidepanel under «lokalmønstringer» og meld deg på.

img_7679-kopi

Vi vil se akkurat deg og ditt talent!
Finn din kommune i høyre sidepanel under «lokalmønstringer» og meld deg på.

Driver du med sang, dans eller teater? Meld deg på. Lager du film? Vis den frem for et publikum. Fotograferer eller tegner du? Lager skultpturer? Vis det frem i UKMs kunstutstilling. Drømmer du om å bli journalist? Meld deg på og bli med i vår nettredaksjon. Lyst til å drive med dekor? Rigge scene? Lære lys og lydteknikk? Meld deg på. Vi trenger forresten konferansierer også!

Kan jeg delta?
For å delta i UKM må man være mellom 13 og 20 år.

Slik funker det
Finn din kommune i høyre sidepanel under «lokalmønstringer» og meld deg på. Etter mønstringa vil en jury (kanskje) sende deg videre til fylkesmønstringa 2017 i Fredrikstad, hvor alle som har gått videre samles for å lage et forrykende show på Blå Grotte lørdag 22. april under Ufestival. Her vil en sammensatt jury velge ut de som skal representere Østfold under UKM landsfestival i Sandnes.

Se opp for talentspeidere
Alle som deltar i fylkesmønstringa kan også blir plukket ut til en opptreden på ulike festivaler, få tilbud om en innspilling i studio eller en egen kunstutstilling i galleri. I 2016 samarbeidet vi med Tons of Rock, Fredrikstad Cup, Månesfestivalen, Festival Ø, FestiBorg, galleri NO13 Contemporary, Lydmuren og Skjeberg folkehøgskole. Les mer her: UKM Østfold i samarbeid med store festivaler, lydstudio og galleri

Hva er egentlig UKM?
UKM er en nasjonal ordning og ca 25 000 ungdom fra hele landet deltar hvert år. UKM står for Ung Kultur Møtes.