Lukten av lasagne og svette

Hvordan er det å sitte backstage og vente på sin tur? David Damslora beskriver stemningen bak scenen.

Lyden av bassen fra scenen høres stille inn i gangene backstage. Bassister, dansere, sangere og alle mulig andre talenter er samlet i en liten gang, og alle, alle er stresset og nervøse.

Nederst i gangen finner man er dør med en stjerne på. Bak den er dansecrewet Kingdom Family. De står lent imot speilet og tegner striper på kinnene sine. I rommet ved siden av finner du Ruby Crew. De tegner seg hvite og sorte og gjør seg klare for opptreden.

I gangen står Otto Skau med en bassgitar. Håret er fult av wox, en bandana og på nesen har han blå solbriller. En svette tåre drypper ned på bass gitaren. I luften ligger det lukt av lasagne og svette. Sofaen er fylt opp av ungdom og gitarer, men er det ikke det dette er? Ung kultur møtes?

Tekst: David Damslora. Illustrasjonsbilde: Unsplash