BorderArt by UKM 2019

BorderArt by UKM er en camp for unge i alderen 13-20 år som liker kunst og håndverk.

BorderArt by UKM er en camp for unge i alderen 13-20 år som liker kunst og håndverk. På campen får du muligheten til å møte andre som har samme interesse som deg og delta på forskjellige workshops. En fin mulighet til å testeforskjellige kunstformer og møte nye mennesker.
BorderArt by UKM er et prosjekt som drives av UKM i Värmland, Västra Götaland og Østfold. Hvis du bor i noen av disse regionene eller fylke, kan du søke om å bli deltaker i BorderArt by UKM 2019.

Det er GRATIS og vi setter opp buss som vil ha pick-up på utvalgte steder på E6 i Østfold.

🔥SØK HER!🔥

Vi mottar flere søknader enn steder vi kan tilby, så det må dessverre gjøres et valg. Hadde vi hatt muligheten, ville alle hatt et sted. Vi håper du fortsetter å være kreativ og gjøre det du liker uansett hvordan søknaden din går.

Fra BorderArt by UKM i 2018. Foto: Jon Petter Wiig.

Etter at søknadsfristen går ut 1. november, vil et utvalg av søkere bli tilbudt å delta i BorderArt by UKM. E-post med beskjed om plass er sendt vil bli sendt ut 3. november.

BorderArt by UKM arrangeres i Strömstad (Sverige) 15. – 17. november. Hver region (fylke) reiser dit sammen og bor i sovesaler på en skole.

Søknad åpent 30. september – 1. november! (Merk! Søk bare hvis du er sikker på at du har fri og kan delta i leiren 15. til 17. november).

Les mer og søk her: www.ukm.se/borderartbyukm/

Kontakt.
Värmland: Stefan Westling, stefan.westling@regionvarmland.se. Niklas Lychou, niklas.lychou@saffle.se
Västra Götaland: Malin Bodin, malin@kulturungdom.se
Østfold: Ann Kristin Andersen, annand@ostfoldfk.no

Med stöd av: ABF, E6 Østfold medieverksted, KulturUngdom, Region Värmland, Strömstads kommun, Västarvet/Västra Götalandsregionen, UKM Norge och Østfold kulturutvikling.