Få direkte finaleplass i Jypling Talentkonkurranse?

Meld deg på UKM i dag!

Er du mellom 15 og 25 år og produserer egen musikk? Da er dette en gyllen mulighet for deg! Ved å delta på UKM Rakkestad kan du komme rett til finalen på talentkonkurransen Jypling (Idyllfestivalen)!

Visste du at om du melder deg på UKM i Rakkestad, Fredrikstad, Sarpsborg, Hvaler, Moss, Halden eller Marker kan du bli vurdert for en finalebillett til Jypling – Talentkonkurranse og vinne scenetid på IDYLL Festivalen og platekontrakt med Universal Music Norge? Søknadsfristen for å melde seg på UKM Rakkestad er 8. februar! Meld deg på her: https://ukm.no/rakkestad/. Du finner også påmeldingsskjema på kontoret til skolen din, fyll det ut og lever tilbake til skolen. Det er også mulig å kontakte UKM-ansvarlig Kristin Halland Sandbæk på 47474905, eller kristin.sandbaek@rakkestad.kommune.no