Rælingen
SANDBEKKEN UNGDOMSKLUBB (KUNST)/ MARIKOLLEN KULTUR
2.
mars

Påmeldingen er åpen!

Påmeldingsfristen går ut tirsdag 1. januar kl. 23:59

Start påmelding

Velkommen til å melde deg på til UKM Rælingen.

UKM Rælingen: For alle ungdommer (10-20 år) som vil stå på scenen, vise film eller delta i utstilling.

Sceneshowet holdes i Marikollen kultursal søndag 4. mars kl. 15.00. (Sceneprøver dagen før).

Utstillingen avholdes på Sandbekken ungdomsklubb onsdag 28. februar kl 18.00.

UKM består både av en utstilling og en sceneforestilling. UKM er for ung kultur i Rælingen, og er ikke en konkurranse hvor man må være best.

Vi ønsker alle uttrykk velkommen: Musikk, dans, drama, kunst og håndverk, foto, tegning, maling, film, standup, skriving, sjonglering m.m.

Alle er velkommen til å delta, både nybegynnere og de som har lang erfaring. Både soloartister og grupper. Både de som har lært seg selv, og de som går til undervisning. UKM skal vise bredden av kultur blant ungdom.

Et fagpanel følger med på alle innslagene, og gir siden gode råd og konstruktiv kritikk til deltakerne om deres opptreden/ bidrag. Dette foregår i et privat rom, og er frivillig. Fagjuryen velger også ut noen innslag som skal representere Rælingen i UKM Akershus som skal holdes i Lørenskog hus 27.-29. april.

Hvis man er en gruppe, er hovedregelen at minst halvparten skal være under 20 år, og bør være fra Rælingen. Man kan ikke delta med samme innslag på UKM i flere forskjellige kommuner.

Vi ønsker også din påmelding hvis du vil være med å filme eller fotografere under forestillingen.

Vi vil også gjerne høre fra ungdommer som har lyst å være konferansier.

 

UKM scene:

Påmeldingsfrist er søndag 18. februar kl 23.

Sceneshowet pleier å være en blanding av mange former for musikk og dans, men også andre sceneinnslag og filmer vil vi ha med. I Marikollen kultursal har vi alt vi trenger for å lage en profesjonell forestilling for alle slags innslag.

De som skal delta med film, må laste filmen inn ved påmeldingen eller levere minnepenn senest 26. februar.

De som skal synge til bakgrunnsmusikk, må laste låta inn ved påmeldingen eller levere minnepenn senest 26. februar. Det må være en instrumentalversjon, vår teknikker kan IKKE redigere bort vokal.

Hvert innslag kan vare max 10 minutter, og bestå av max 2 sanger/titler!

De som skal delta på sceneshowet, må møte opp til sceneprøve dagen i forveien, lørdag 3. mars. Epost med nærmere info vil bli sendt ut etter påmeldingsfristen. De som likevel lurer på noe, kan ta kontakt med oss.

 

UKM utstilling:

Påmeldingsfrist er søndag 18. februar kl 23.

Hver deltaker/gruppe kan levere max 5 bidrag! Hvis dere har uvanlig store eller omfattende kunstverk, så ta kontakt med oss for å diskutere løsninger.

De som skal delta på utstillingen, må levere sine arbeider på Sandbekken ungdomsklubb/ungdomsskole mellom kl 14.00 og 20.00 mandag 26. februar.

Det vil bli en utstilling på Sandbekken som holder åpent for publikum i ungdomsklubbens åpningstid, med åpning av utstillingen onsdag 28. mars kl 18.

Alle deltakere vil snarest etter påmeldingsfrist få epost med informasjon. De som likevel lurer på noe, kan ta kontakt med oss.

 

 

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer