Til UKM kontaktene i Rogaland

Velkommen til UKM fylkesmønstringen 2019 i Sandnes Fylkeskultursjefen i Rogaland, sammen med kulturavdelingen i Sandnes kommune og Vågen...

Velkommen til UKM fylkesmønstringen 2019 i Sandnes

Fylkeskultursjefen i Rogaland, sammen med kulturavdelingen i Sandnes kommune og Vågen videregående skole, ønsker dere velkommen til Sandnes 5. – 7. april. Hovedarena for årets fylkesmønstring er Vågen videregående skole midt i Sandnes sentrum.

Arrangementet starter fredag ettermiddag med registrering og lydprøver fra klokken 16.00. Reiseledere vil få mapper med deltakerbevis, adgangskort og all nødvendig informasjon ved ankomst. Vi tar hensyn til reisetider og setter opp deltakere fra de nærmeste kommunene først. Hele helgen er spekket med aktiviteter og workshops, og fylkesmønstringen avsluttes med siste forestilling søndag ettermiddag.

Arrangører vil melde deltakerne på workshops i genrer som er relevante, og alle vil få et tilbud.

Tidspunkter:

  • • Åpning av kunstutstillingen lørdag 17.30
  • • Forestilling nr. 1 – lørdag klokken 18.00
  • • Forestilling nr. 2 – søndag klokken 11.00
  • • Forestilling nr. 3 – søndag klokken 15.00

Alle kunstinnslag må klargjøres for montering og være levert resepsjonen på Vågen videregående skole innen fredag 22. mars. Alle «playback-filer» må lastes opp på arrangørsiden til UKM.

Deltakelse på UKM Fylkesmønstringen koster kr. 500 pr. person og dette inkluderer mat, overnatting, workshops og inngang til forestillinger og sosiale arrangement. Kommunen betaler for sine deltakere, og dette blir fakturert i etterkant. Transport til og fra mønstringen dekkes av den enkelte kommune.

Via UKM sine nettsider har vi alle relevante opplysninger for å kunne planlegge programmet, utstillingen, forestillingene og de tekniske prøvene.

Vi ønsker at du som kommunekontakt oppdaterer informasjonen på www.ukm.no med rett telefon og epostadresse til hver enkelt deltaker, og ikke bare kontaktperson for innslaget (innen12. mars). Dette for å sikre at alle deltakere får den informasjon de trenger på forhånd.

Informasjon om tekniske prøver, program, billettbestilling, workshops, konserter, overnatting, bespisning osv, vil forløpende bli lagt ut og gjort kjent. Registrerte deltakere/ledere vil også motta påminnelser via SMS.