UKM Klassisk 2019

UKM Sandefjord har i år en ekstra satsning på klassiske deltakere.

Vi ser at klassiske utøvere ofte har behov for profesjonell akkompagnatør og i år har vi tatt høyde for nettopp dette og leid inn vår helt egne pianist. 

 

UKM – pianisten heter Elena Pargavelova. Hun er en svært erfaren akkompagnatør for alle klassiske instrumentalister og er vant til å jobbe med barn og ungdom. 

Foto: Ivo Yordanov

Om Elena: 

Elena Pargavelova er utdannet ved Det Nasjonale Musikkakademiet i Sofia med mastergrad i solo piano og kammermusikk, og har vunnet en rekke priser i hjemlandet Bulgaria. Etter å ha fullført mastergraden i 2005 ble hun invitert til å arbeide som akkompagnatør og lektor i pianoakkompagnement ved Musikkakademiet og som repetitør ved New Bulgarian University. Elena har holdt konserter ved kammermusikkfestivalen i Barth, Tyskland, Den internasjonale musikkfestivalen i Varna og Art Festival i Sofia. Hun har også hatt konserter og turneer i Bulgaria, Tsjekkia, Tyskland, Hellas, Italia, Norge, England, Skottland og Irland. Hun har gjort innspillinger for bulgarsk nasjonal-tv og nasjonal radio samt vært solist med Varna filharmoniske orkester og Akademisk symfoniorkester i Sofia.

 

For at dette skal bli bra for alle, har vi lagt opp til egne klassiske prøver i forkant av lydprøvene, slik at de som melder seg på kan få tid nok med pianist. Her vil det være nyttig å melde seg på tidlig, slik at man får mest mulig tid med pianisten. Prøver foregår samme dag som lydprøver og mønstring, 17. november. 

Vi ber om at noter sendes straks etter påmelding på epost til ane.pedersen@sandefjord.kommune.no