Sarpsborg

INSPIRIA SCIENCE CENTER

Lør 21. mar kl. 14 - 22

Hei Velkommen til UKM Sarpsborg 21. mars UKM (Ung Kultur Møtes) Norges viktigste visningsarena for ung kultur er mange små lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen. Har du ikke tenkt å bli proff, eller er det det du har tenkt? Har ingenting å si! UKM er gøy for alle, både de som er helt ferske, og de som har mange års erfaring! Noen praktiske opplysninger:
  1. Informasjonsmøte søndag 15. mars kl. 13.00 ved Ungdommens kulturhus
  2. Det er sceneprøver Onsdag 18. mars og  torsdag 19 mars kl 15.00-ca kl 20.30  (tider blir gitt 15. mars på informasjonsmøte)
  3. Fredag. 20. mars kl. 18.00 – generalprøve
  4. Lørdag 21. mars kl 13.00-ca kl 17.00
  5. Deltakerne og barn/ungdom under 20 år kommer gratis inn. Inngangsbilletten for publikum koster kr 50,-
UKM handler ikke om å konkurrere. UKM handler om å ha det gøy, sånn på ordentlig. Det handler om å være sammen med andre og jobbe mot samme mål: nemlig å skape noe sammen. … men kommer ikke noen videre, da? Joda. Vi i UKM ønsker å lage så mange morsomme arrangementer som mulig gjennom året. Derfor har vi både lokalmønstring, fylkesfestival og UKM-festivalen hvert år. Det er ikke plass til alle på alt, men alle er med på noe! Fylkes- og landsfestivalen er dessuten en gulrot for deg som ønsker å møte enda flere likesinnede utenfor lokalmiljøet ditt, selv om det viktigste skjer lokalt Vi har en jury som vurdere hver enkelt innslag og som bestemmer hvem vi sender videre til fylkesfestivalen. Annonsering av hvem som går videre vil bli gjort i etterkant av mønstringen. Vi er også opptatt av å skape flere visningsarenaer for deltagere i tillegg til fylkesmønstring (eks. Folkets bar, Idyl, Folk i Sarp, Fritidsklubbenes dag, Bedemarten evt. flere).

Påmeldingen er åpen

Frist 1:
torsdag 12. mars kl. 23:59
Gjelder: Annet på scene, Dans, Dataspill, Film, Litteratur, Musikk, Teater, Utstilling,
Frist 2:
torsdag 13. februar kl. 23:59
Gjelder: Arrangør, Konferansier, Media,

Har du allerede startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Start påmelding

INSPIRIA science center

Kontaktpersoner for Sarpsborg

Fredrik Mathisen

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer