vis kart

Lør 07. mar kl. 16 19

Lokalmønstring UKM Skiptvet

SUNDÅSVEIEN 11

Vi ønsker alle ungdommer i Skiptvet kommune mellom 10 og 20 år velkommen til å melde seg på UKM i Skiptvet. Her kan man delta med alt som kan vises frem til andre. For eksempel: triksing med ball/trial/sykkel/skateboard, treskjæring med motorsag, sang/dans/ band innen alle sjangere, stille ut kunstgjenstander som keramikk/ foto/ malerier også videre. Med ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Vi ønsker alle ungdommer i Skiptvet kommune mellom 10 og 20 år velkommen til å melde seg på UKM i Skiptvet.
Her kan man delta med alt som kan vises frem til andre. For eksempel: triksing med ball/trial/sykkel/skateboard, treskjæring med motorsag, sang/dans/ band innen alle sjangere, stille ut kunstgjenstander som keramikk/ foto/ malerier også videre. Med andre ord er det egentlig bare fantasien som setter grenser!
Om noen har lyst til å bidra som konferansier, dommer eller som crew/medhjelpere, er det bare å ta kontakt eller melde dette på som et innslag her 🙂

Vi håper at så mange som mulig ønsker å bli med på å gjøre dette til en skikkelig markering og feiring av de unge kulturutøverne i kommunen.

Påmeldingsfristen er satt til 21.februar og lokalmønstring arrangeres den 7.mars.

Dette kommer til å bli en artig kveld for både publikum og utøvere!

Vi gleder oss!! 🙂

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer