Endelig UKM!

Foto: Solfrid Nilsson Eriksen/Søndre Land kulturskole Endelig er det UKM igjen! Etter to års pause fra lokalmønstring er det...

Foto: Solfrid Nilsson Eriksen/Søndre Land kulturskole

Endelig er det UKM igjen!

Etter to års pause fra lokalmønstring er det endelig på tide igjen! UKM ser fremover, og i år skal vår lokalmønstring være sammen med Gjøvik, Vestre- og Østre Toten. Sted for mønstringen kommer til å alternere fra år til år, og i 2023 er det Mjølkefabrikken på Kapp som er stedet. Vi planlegger to spennende dager fylt med workshops, forestillinger og sosialt samvær, så hold av 17. og 18. mars. Påmeldingen er startet og du melder deg på her: https://ukm.no/2023-gjovik-sondreland-vestretoteukm-festivalpamjolkefabrikken2023forgjov/ Påmeldingen er åpen frem til 1. mars, men ikke nøl med å melde deg på allerede nå.

PS. Du kan være med på workshopene og det sosiale uten at du deltar på selve mønstringen!

Hva er UKM?

UKM er i hovedsak små festivaler der du som er mellom 13 og 20 år kan delta med alle slags kulturuttrykk, som for eksempel synge, danse, game, lage kostymer, fotografere, male, tegne, designe, filme, underholde eller skrive. På UKM kan du altså bidra med det meste som har med kultur å gjøre – pluss litt til! Å være med på UKM gir deg muligheten til å vise frem noe du er god til, eller du kan lære noe helt nytt.