Åpning UKM 2018

Da er forestillingen i gang og vi startet alt med Talentlab Fosen og Musikk dans og drama fra Fosen ungdomsskole. Det ble utført en strålende åpning!

Åpningen til årets fylkesmønstringen var utrolig bra og hadde mange talenter som startet det hele. De første som oppredde var Talentlab Fosen. De framførte en fin sang med veldig god flyt mellom de i bandet. Utrolig bra jobbet fra de og skulle gjerne hørt mer fra hva de har, etter første innslag kom ordføreren fra Bjugn. Han forklarte at han var stolt over at de som deltar tør og delta og vis hva de kan, og at når han var på den alderen turte ingen å stå foran så mange mennesker med sitt talent. Det er utrolig bra at man motiverer ungdommen på den måten og viser at de bør ikke være redde for å delta med talentene sine.

Musikk dans og drama fra Fosen videregående hadde også et innslag som imponerte. De hadde et skuespill som skulle imitere Norske talenter. Det var en vert som introduserte dommerne og deltakerne. Det var 4 dommere og 2 deltakere. De opptreden som en duo og det var utrolig morsomt å se og høre på. De viser at de vet hva de driver med og kan dette med skuespill, utrolig morsomt å se. Håper resten av UKM 2018 blir like bra.

Video er produsert av studenter fra Nord Universitet.

Karen kirkholt
Tekst
Ole Kristian Børset
Foto