Filmforestillingen

Filmforestilling: Flotte bidrag og Marie forteller hva hun tenkte før og etter filmen hennes ble vist.

Da begynner vi å nærme oss slutten på denne fantastiske helgen. Vi har fortsatt igjen en siste forestilling, før dommerne må bestemme seg. Idag har det allerede vært filmforestilling og det var mange bra bidrag, og et stort ønske om å dele. Vi tok oss også en liten prat med en av deltakerne her. nemlig Marie Myrholt. Hun er 18 år og kommer fra Skaun. Hun er med Trondheim denne gang da hun har flyttet.

Hun har vært med på å lage filmen «Old school», med filmbussen Trøndelag.

Marie Myrholt (18)

Hva følte du før de viste filmen?

litt kleinhet. jeg synes den er litt klein å se på, så jeg fikk litt nerver.

Hva med når det var ferdig da?

Da følte jeg meg litt mer lettet, fordi det var litt mer latter og det ble bedre tatt i mot enn det jeg trodde det skulle bli.

Tror du at du går videre denne gangen?

Jeg vet ikke. Håper nå det. det var veldig mange fine filmer, og jeg vet ikke hvor mange de tar med videre heller, men jeg håper at min er en av de.

Publikum fulgte ivrig med

Konferansierene Paul og Mathias stilte opp

 

Vi håper Marie og alle de andre fantastiske deltakerne har hatt en fantastisk fin Helg her i Bjugn.

Ida Margrethe
Tekst og foto