Ein Stad der Ung Kultur Møtast

No er nettsida klar for UKM Stad kommune. Og det er berre å melde seg på:) Aldersgrensa er 10 år (4.klasse) – 20 år.

No er nettsida klar for UKM Stad kommune.
Og det er berre å melde seg på:)

Aldersgrensa er 10 år (4.klasse) – 20 år.

Ein kan melde seg på med alt mulig, aleine eller i grupper.
Nokre dømer på kva ein kan delta med: dikt, foto, design, teikning, song, musikk, teater, stand up, youtubechannel, skulptur, dans, korps, drill, kor, video, turn, trylling, miming, konferansier og mykje meir:)

Kva er UKM?

UKM står for Ung Kultur Møtast! Ønskjer du å skape noko, møte likesinna og utvikle talentet/interessa di? UKM er ein møteplass for ungdom og kultur, der vi skapar noke saman. Her kan du vise fram det du brenn for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er song, fotokunst, cosplay eller moderne dans. Vi er her for å gje deg muligheten til å drive med det som interesserar deg! Kanskje oppdagar du også noko nytt? Hos oss kan du være den du vil