Stavanger

UKM Stavanger blir i uke 11 (16. – 20- mars). Det blir en digital versjon av UKM Stavanger, som blir mulig å avvikle med dagens covid-19 regler.  Derfor vil vi avsette flere dager i uke 11 for å lage videoer av alle innslagene som blir påmeldt. Det vil si at du som er deltakere som har noe å vise frem på en scene (enten det er musikk, dans eller kunst, alt er lov), får satt av en tid i løpet av den uken. Vi møtes på Metropolis og lager en video av kulturinnslaget ditt. Etterpå syr vi sammen alle innslagene til en video som vil vises digitalt 20. mars og en jury vil velge hvem som sendes videre til fylkesmønstringen i Sandnes i april – UKM Stavanger Digitalt – meld deg på og vis hva du kan!!

 Alle korona-regler vil bli fulgt.

 

 Vi håper selvsagt at mange melder seg på, kjekt blir det uansett!

 

 

Ting som skjer

Ingen planlagte arrangementer akkurat nå.

Tidligere arrangement

 1. MAR
  20
  2021
  Nytorget
 2. MAR
  07
  2020
  Metropolis Stavanger

Kontaktpersoner

 1. Hva er UKM?

  Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

  Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

  Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

  Les mer