UKM Stavanger Digitalt

UKM Stavanger blir i uke 11 (16. – 20- mars).

UKM Stavanger blir i uke 11 (16. – 20- mars). Det blir en digital versjon av UKM Stavanger, som blir mulig å avvikle med dagens covid-19 regler.  Derfor vil vi avsette flere dager i uke 11 for å lage videoer av alle innslagene som blir påmeldt. Det vil si at du som er deltakere som har noe å vise frem på en scene (enten det er musikk, dans eller kunst, alt er lov), får satt av en tid i løpet av den uken. Vi møtes på Metropolis og lager en video av kulturinnslaget ditt. Etterpå syr vi sammen alle innslagene til en video som vil vises digitalt 20. mars og en jury vil velge hvem som sendes videre til fylkesmønstringen i Sandnes i april – UKM Stavanger Digitalt – meld deg på og vis hva du kan!!

Alle korona-regler vil bli fulgt.

Vi håper selvsagt at mange melder seg på, kjekt blir det uansett!