Presentasjon av fagpanel musikk

Jonas Leonhardsen Jeg er 20 år og kommer fra en musikkfamilie i Målselv. Jeg har holdt på som trommeslager siden jeg var 4.

Jonas Leonhardsen

Jeg er 20 år og kommer fra en musikkfamilie i Målselv. Jeg har holdt på som trommeslager siden jeg var 4. Sjangermessig i starten var det gammel rock og pop. Når var 14 viste min bror meg Dream Theater. Siden da har jeg spilt mye av de i tillegg til andre store band feks (TOTO, Elton John, Queen, Metallica etc). I 2017 lærte jeg meg gitar og startet mitt først akustiske prosjekt THE PROMOTION som jeg og min kompis Ruben fikk godt til lokalt. Etter det gikk veien videre til musikk folkehøgskolen Trøndertun. Der har jeg lært og utviklet meg som musiker med andre musikere, og ikke minst knyttet musikkontakter over hele landet. I løpet av Trøndertun året lærte jeg meg en del andre instrumenter for å sette i gang mitt aller første solo prosjekt (THE LEON). Jeg produserte/produserer alt. Nå for tiden bor jeg i hjembygda og jobber med en del musikkprosjekter lokalt. Så blir det spennende å se hvor reisen tar seg videre til høsten!