Presentasjon av fagpanel dans

Julie Josefine Trulsen Jeg er 30 år, og fra Storsteinnes. Utdannet innen idrett ved universitet i Tromsø.

Julie Josefine Trulsen Jeg er 30 år, og fra Storsteinnes. Utdannet innen idrett ved universitet i Tromsø. I 2016 jeg ble Undervist i dans for første gang, under emnet hallidrett/bevegelseslære. Har jobbet i balsfjord kulturskole som danselærer siden februar 2019. Maling av abstrakt og moderne kunst er en av mine hobbyer. I fjor var jeg med i fagpanelet til UKM på Storsteinnes for første gang. I dansen ser jeg etter kunsten å være individuell, selv i grupper. Å ha sitt eget fortellende kroppsspråk. Å tørre å ta plass, vise følelser gjennom bevegelser, bruk av hele kroppen, og vise til et godt bevegelsesspekter. Jeg jobber til daglig som kroppsøvingslærer og breddeidrettslærer ved nordkjosbotn vgs.