Hvem går videre til Finnsnes?!

Tusen takk for en helt fantastisk forestilling i går! Et høyt nivå gjennom hele forestillingen, både på og bak scenen! Vi er stolte av at UKM Svalbard holder et så høyt nivå! Alle som ønsker kan få sin skriftlige tilbakemelding

fra fagpanelet og LUA, spør Ingeborg om du ønsker denne.

Nedenfor listes de som har gått videre til fylkesfestivalen på Finnsnes, samt fagpanelet og LUA`s vurdering:

Jørun Bjørndal med kollasjen kulturminne – fagpanelet mener at dette kunstverket er et bilde som blir mer å mer spennende jo mer du leser det. Gir rom for personlig tolkning. Slik vi tolker det vitner det om modenhet fra en ung kunstner. Enkel og ren komposisjon. Komposisjonen mellom en naivistisk taubane og det indirekte budskapet i avistekstene var spennende. Et helt spesielt kunstverk! LUA mener at Jørun har vært positiv og aktiv gjennom hele UKM- uken, han har et stort engasjement og har deltatt mye.

Vilde Storø og Agnes Zadewasser med kollasjen Utklipp i paradis – fagpanelet mener at dette kunstverket er et gladbilde. Flott med variasjoner av kunstteknikker. Gode fargekombinasjoner. Gir rom for tolkning. Positivt at man ser det er ulike aldersgrupper som har laget bildet.

Sirkus Svalnardo med sirkus/luftakrobatikk– fagpanelet mener at fremføringen var godt komponert og at det var en solig fremføring, synkront. Kult med overraskelseelement (pulver). Godt låtvalg. Dere imponerte! LUA mener at Sirkus Svalnardo engasjerer seg og bidrar med nye idèer. De er flinke, snille og representerer ungdommen på Svalbard på en god måte. De lærer bort «UKM- sangen» til alle, de gir beskjed om ting i god tid og spør spørsmål om de lurer på noe.

hundreogfemtiprosent med musikkinnslaget What You Know– fagpanelet mener at de har en god introduksjon, men masse publikumskontakt. De har gjort sangen til sin egen, flott! De skapte god stemning, hadde god variasjon i låten og levde seg godt inn i låten. Dere kan jobbe med å bli litt mer presist, vi ser frem til å følge dere videre. LUA mener at mange av medlemmene har et høyt engasjement for UKM og bidrar med det de kan. De er hyggelige, tar i mot beskjeder og kommer tidsnok og er gode ambassadører for Longyearbyen.

Sigri og Niva med musikkinnslaget Vi lovar – fagpanelet mener at dette sceneinnslaget var rett og slett fantastisk! Nydelig formidlet, utrolig orginalt med bilder i bakgrunnen, klokkerent og nydelig akkompagnement.

Diet Production med musikkvideoen Chilli in my eyes– Fagpanelet mener at filmen er original og kreativ. Spilte på lokal humor, og det slo an. Vel gjennomført, bra spilt på redigeringen, moro med spansk!

 

GRATULERER!